Zártkör blog

Ha gyorsan kell a segítség

A gyorskölcsönnel kapcsolatban csak azért nem írjuk le, hogy forradalmian új autóhitel típus, mert már nem új. De bizonyos forradalmasította az autóhiteleket. Ha Steve Jobs azzal magyarázta üzleti sikereit, hogy mindig tudta, mit kell adnia az embereknek, akkor akár az autófedezetes gyorskölcsön is lehetne a néhai vezér ötlete. De mégsem. Mi a gyorskölcsönben a pláne? Az, hogy olyan kondíciókkal vehető fel, mintha minden autóhitel típusból a legjobb feltételeket válogatták volna össze.

A pontos listát megtalálja lent, addig is néhány schlagwortban a gyorskölcsönről: a hitel fedezetes hitel, vagyis meglehetősen nagy összegű, de mégsem kell egy ingatlant kockára tennie a hitelhez jutás kedvéért – ingatlan helyett mindössze egy ingóságot kell felajánlania. Az ingóság lehet szinte bármilyen jármű, és a hitelösszeg, amelyhez hozzájuthat, a jármű értékének akár 80%-a is lehet! Végül nagyon fontos még tudni azt is, hogy a gyorskölcsön, mint ahogyan neve is mutatja, igen gyorsan megszerezhető. Alig néhány nap az átfutás ideje, és nem kell egy ingatlan tulajdonlapjáért járkálnia stb, mindösszesen az Ön és a jármű papírjaira van szükség – amelyeket feltehetően amúgy is magánál hord. Lássuk a járműfedezetes gyorskölcsön kondícióit: a gyorskölcsön összege akár a jármű értékének 70%-át is kiteheti!

A gyorshitel fedezetéül legfeljebb 12 éves jármű szolgálhat. A hitel igényelhető forint vagy euró alapon is. A futamidő meglehetősen rugalmas, hiszen egy év és nyolc év között választható. Fontos tudnivaló, hogy magánszemélyek csak 7 évre (84 hónapra) vehetnek fel hitelt, a 96 hónapos futamidő csak nem természetes személyek számára elérhető. A futamidővel kapcsolatos korlátozás, hogy az autó kora nem haladhatja meg a 15 évet a kölcsön lejártának napján. A járműfedezetes gyorskölcsön keretein belül legalább 300 000 forint hitelt kell igényelnie, vagyis a fedezetül szolgáló jármű értéke lehetőleg legalább 500 000 forint legyen (lehet egy kicsivel kevesebb is, de jobb biztosra menni, és nem kicentizni a hitelösszeget, nehogy ezen múljon a folyósítás...) A hitel futamideje alatt az autót ugyanúgy használhatja, mintha nem lenne hitel rajta. Mint ahogyan egy házban is lakhat, akkor is, ha jelzálog van rá bejegyezve. A járműfedezetes gyorskölcsön igényléséhez szükséges iratok: személyes iratok, jövedelemigazolás, és a jármű papírjai. A kölcsön folyósítása a sikeres hitelbírálattól számítva 3–5 munkanap múlva történik meg.

npp
cut stack cut stack
sample keto diet bodybuilding diat ohne kohlenhydrate supplement diet for bodybuilding
npp
ciclo deca e dura bsn aminox reviews domestic hgh
npp
npp
npp
anabolisant
npp
megagear dianabol uk pct steroids
npp
androgenon naps 50 pct steroids clenbuterol boldenona pre?o clenbuterol best place to buy steroids uk buy anavar uk boldenone deca durabolin pct steroids tadacip naps 50 buy anavar uk steroide france megagear best place to buy steroids uk pct steroids steroide france clenbuterol best place to buy steroids uk boldenone sustanon anavar steroide france buy anavar uk buy test 400 uk clenbuterol clenbuterol buy anavar uk anabolisant clenbuterol viagra generique en france anavar boldenone injection steroide clenbuterol dianabol uk megagear megagear clenbuterol megagear clenbuterol buy anavar uk buy anavar uk buy kevlar anabolisant steroide france buy anavar uk boldenone anabolisant
stat