Zártkör blog

1% az egyházaknak!

Az adónk 1%-át egyházaknak is felajánlhatjuk. Ha nem vagyunk valamely felekezetnek a hívei, akkor belőlük is találunk jócskán. Vallásosságtól függetlenül, ebben az esetben is érdemes élni a jogunkkal, hiszen a civil szervezetekhez és alapítványokhoz hasonlóan az ő tevékenységük is közhasznú. 

Az 1%-os felajánlások mögött óriási lehetőség van a kisebb és a nagyobb egyházak számára egyaránt. Az egyházi adó 1% felajánlások esetén ugyanis nem csak a felajánlók 1%-át kapják meg az egyházak, hiszen az állami finanszírozás a javukra nyilatkozó magánszemélyek száma alapján történik. Emiatt tehát azoknak is érdemes adójuk 1%-át az általuk preferált egyháznak adni, akiknek amúgy ez az összeg 0 forint lenne (az egyes adókedvezmények miatt 0 forintos adónál lehetséges ez), hiszen ez is növeli az adott egyház részére juttatott állami támogatás összegét. Az egyházak az 1%-ot általában oktatási és kulturális célokra, vagy a szociálisan rászorulók megsegítésére fordítják. Akár csak a civil szervezetek vagy az alapítványok az egyházak is részt vesznek/vehetnek a hontalanok megsegítésében, iskolai támogatásban, a betegellátás megsegítésében vagy egyebekben. Így érdemes lehet tájékozódni, és nem feltétlenül csak vallási meggyőződés alapján választani, ha úgy döntünk, hogy teszünk felajánlást.

vps
anabolic steroids for sale decaland boldenona pre?o propionato de testosterona pre?o
npp
androgenon androgenon boldenona pre?o ciclo 6
gh
anavar naps 50 steroide france buy test 400 uk
npp
sustanon dianabol uk anavar best place to buy steroids uk anavar megagear buy test 400 uk naps 50 sustanon injection steroide buy anavar uk deca durabolin naps 50 naps 50 boldenone naps 50 clenbuterol buy anavar uk anavar injection steroide naps 50 best place to buy steroids uk turinabol uk anavar best place to buy steroids uk steroide france buy anavar uk dianabol uk anavar buy kevlar turinabol uk buy anavar uk megagear steroide france naps 50 pct steroids pct steroids megagear clenbuterol anavar anavar anavar buy test 400 uk boldenone megagear naps 50 equipoise steroid steroide france naps 50 clenbuterol buy anavar uk steroids uk online dianabol uk
stat