Zártkör blog

Kórházi pakk

Mindenórás kismamának (és kispapának és leendő nagymamának és nagypapának) lenni a világ egyik legizgalmasabb állapota. Bár már az elmúlt 9 hónapban is gyakran felmerültek a „na vajon kire fog hasonlítani?” „milyen színű lesz a szeme?” „hogy fogjam majd meg?” típusú kérdések, az utolsó napokban ezek egyre intenzívebben törnek elő.

Ám fontos, hogy ekkor is nyugodtak maradjunk a kórházi pakk összerakásának idejére, hiszen ha minden kéznél van, akkor nem kell a rokonokat két látogatás között a kismamaruha boltba küldözgetni.

Először is gondoskodjunk a ruhaneműkről: egy szoptatós pamut hálóing vagy pizsama a kórházi napokra, egy „gagyi” póló a szülőszobára, olyan amiért nem fáj a szíved, ha esetleg meg kell tőle válnod, egy csomag (minimum 5 db-os) eldobható géz bugyi. Emellett ha látogatókat vársz, és nem szeretnél pizsiben mutatkozni, vagy tervezel egy kis sétát a kórház kertjében, akkor csomagolj el egy szoptatós melltartót és szintén szoptatós szabású felsőt egy olyan KÉNYELMES nadrággal, aminek a dereka finoman gumírozott, nehogy nyomja az amúgy is érzékeny pocakot. Ha tudod, hogy esélyes, hogy császárral hozod világra a babád, akkor érdemes beszerezni egy PerfectShape Topot, ami segít összetartani a meglazult szöveteket.
Kiegészítőkkel sem árt felszerelkezni. Mindenképp legyen nálad 1-2 csomag betét, mellvédő korong és minden esetre egy hűthető-fűthető zselé, ami jól fog jönni, ha fájni fog a melled.

Ismerve a kórházi viszonyokat, jó ha van saját tányérod, evőeszközöd és poharad. Tisztálkodó szerekből válassz olyat, ami vagy gyógyszertári, vagy illatanyag mentes, ugyanis a bőr különösen érzékeny ezekben a napokban.
Ha ez mind megvan, garantáltan mindenki nyugodtan gyönyörködhet a babában.

1rm
oxandrolona pre?o
stat