Zártkör blog

Kórházi pakk

Mindenórás kismamának (és kispapának és leendő nagymamának és nagypapának) lenni a világ egyik legizgalmasabb állapota. Bár már az elmúlt 9 hónapban is gyakran felmerültek a „na vajon kire fog hasonlítani?” „milyen színű lesz a szeme?” „hogy fogjam majd meg?” típusú kérdések, az utolsó napokban ezek egyre intenzívebben törnek elő.

Ám fontos, hogy ekkor is nyugodtak maradjunk a kórházi pakk összerakásának idejére, hiszen ha minden kéznél van, akkor nem kell a rokonokat két látogatás között a kismamaruha boltba küldözgetni.

Először is gondoskodjunk a ruhaneműkről: egy szoptatós pamut hálóing vagy pizsama a kórházi napokra, egy „gagyi” póló a szülőszobára, olyan amiért nem fáj a szíved, ha esetleg meg kell tőle válnod, egy csomag (minimum 5 db-os) eldobható géz bugyi. Emellett ha látogatókat vársz, és nem szeretnél pizsiben mutatkozni, vagy tervezel egy kis sétát a kórház kertjében, akkor csomagolj el egy szoptatós melltartót és szintén szoptatós szabású felsőt egy olyan KÉNYELMES nadrággal, aminek a dereka finoman gumírozott, nehogy nyomja az amúgy is érzékeny pocakot. Ha tudod, hogy esélyes, hogy császárral hozod világra a babád, akkor érdemes beszerezni egy PerfectShape Topot, ami segít összetartani a meglazult szöveteket.
Kiegészítőkkel sem árt felszerelkezni. Mindenképp legyen nálad 1-2 csomag betét, mellvédő korong és minden esetre egy hűthető-fűthető zselé, ami jól fog jönni, ha fájni fog a melled.

Ismerve a kórházi viszonyokat, jó ha van saját tányérod, evőeszközöd és poharad. Tisztálkodó szerekből válassz olyat, ami vagy gyógyszertári, vagy illatanyag mentes, ugyanis a bőr különösen érzékeny ezekben a napokban.
Ha ez mind megvan, garantáltan mindenki nyugodtan gyönyörködhet a babában.

1rm
oxandrolona pre?o cut stack propionato de testosterona pre?o naps 50 naps 50 pct steroids buy anavar uk buy anavar uk equipoise steroid equipoise steroid buy anavar uk steroide france sustanon megagear anavar anabolen kopen buy kevlar pct steroids clenbuterol boldenone sustanon anabolisant anavar clenbuterol clenbuterol buy anavar uk naps 50 pct steroids buy kevlar clenbuterol dianabol uk clenbuterol buy test 400 uk dianabol uk naps 50 best place to buy steroids uk boldenone anabolisant buy anavar uk dianabol uk anabolisant buy test 400 uk clenbuterol naps 50 dianabol uk sustanon megagear best place to buy steroids uk pct steroids clenbuterol equipoise steroid anavar pct steroids buy test 400 uk boldenone naps 50
stat